Fotocollages puur natuur

“Ik hoop mijn liefde voor de natuur op anderen over te dragen.”

Over Bep Roet

Ik ben geboren en getogen in de Beemster. Als kunstenaar begon ik met olieverf, etsen, monotypes en collages. Door veel te experimenteren ontstonden vaak werkstukken met een geheel eigen stijl en mysterieuze sfeer.

Voor mijn nieuwere werk doe ik inspiratie op in Nederland en tijdens de vele reizen die we maken in Europa en Marokko. De prachtige natuur is de gulle gever voor nieuw beeldmateriaal. Alles wat groeit, bloeit en vergaat, fascineert mij. Onderdelen van foto’s verwerk ik in unieke abstracte collages.

Lees meer

Waar te zien?

Het atelier (op afspraak)
Voor afspraak: 06 2340 2278

Kunstkerk Heerhugowaard
Stationsweg 53, 1702 AB Heerhugowaard
www.kunstkerkheerhugowaard.nl

Octant Mondzorg 
Nieuwe Steen 8, 1625 HV Hoorn
Tot eind november 2016

Recent werk

Wilt u meer weten?

Bel  06 2340 2278

Alternatief recent werk